Muudatused EMK ja metsaühistute lahtiolekuaegades – täieneb jooksvalt

Seoses ulatusliku koroonaviiruse puhanguga on kogu Erametsakeskuse kollektiiv ennetava meetmena kaugtööl ja meie Rapla kontor suletud. Kontori avamisest anname jooksvalt teada. Viiruselevik on toonud muudatusi ka mitmete metsaühistute tavapärasesse töösse.

Käesolevas postituses anname jooksvalt infot metsaühitute kohta, kelle töö on ajutiselt ümber korraldatud.

Erametsakeskuse töötajad on kättesaadavad nii telefoni kui e-posti teel ja vastavad hea meelega kõigile saabuvat Natura 2000 toetusvooru puudutavatele ning jooksvatele küsimustele. EMK töötajate kontaktid on leitavad erametsaportaalist: töötajate kontaktid.
Ka metsaühistute personal on telefonitsi ning e-posti teel alati kättesaadav olenemata sellest, kas nende kontor on avatud või ajutiselt suletud.
Natura 2000 taotluste esitamine toimub tavapäraselt 4.-22. aprillini, lisainfo Natura metsa lehel.

*** 

Seoses riigis välja kuulutatud eriolukorraga MTÜ Ühinenud Metsaomanikud oma kontorites Natura 2000 taotlejaid vastu ei võta.
Metsaomanikke nõustatakse e-posti ja telefoni teel ning vajadusel lepitakse eraldi kohtumine kokku. Kõik kontaktid on leitavad Ühinenud Metsaomanike kodulehel.

***

Vardi Metsaühistu kontorid Raplas ja Riisiperes on metsaomanike vastuvõtuks suletud kuni 6. aprillini. Töötajad suhtlevad metsaomanikega e-posti ja telefoni teel, vajadusel lepitakse kokku eraldi kohtumine metsas.

*** 

Pärnumaa Metsaomanike Selts lühendab kontori tööaegasid ühe päeva võrra nädalas.
Kontor on avatud E-N 10-16, muudel aegadel eelneval kokkuleppel telefonidel telefonidel 5050322- Jüri Peetrimäe või 53483148- Eerik Philips.
Kontori lahtiolekuaegadel ja eelneval kokkuleppel toimub Natura 2000 toetuste vormistamine.

***

Seoses Eestis kehtiva eriolukorra ja koroonaviiruse levikuga on Metsaühistu kontorid suletud. Ühistuga saab kontakti meili ja telefoni teel. Kontakte leiad siit: https://www.metsauhistu.ee/kontaktid/
Telefoni ja e-posti teel on oodatud pöörduma ka need, kes vajavad abi Natura 2000 toetuse vormistamisel.

 

0Shares